تداوم قانون شکنی پانتهآ بهرام و آزاده صمدی در کشف حجاب که قانون رسمی کشور و به صراحت عرف قاطع جامعه دینی ایران اسلامی است نوعی دهن کجی مستقیم به قانون و عرف جامعه است .
این دو سلبریتی دوزاری در رفتاری هنجارشکنانه با کشف حجاب در مراسم خاک سپاری رضا حداد ظاهرا شدند که دو نکته را یاد اور می شود :
یک : صدا و سیمای ملی بدون توجه به شناخت افراد ، ظرفیت، توانایی و علم ، آنها را به مردم تحمیل و در نهایت به شهرت می رساند که نه در هیچکدام از ظرفیت های ممکن دارای جایگاه نیستند .
به عنوان نمونه پانته آ و یا ازاده کدامشان نخبه علمی ، ورزشی و دینی و هنری و .... حتی به لحاظ شکل و قیافه و استیل ظرفیت توجه و رسیدن به شهرت داشتند که تحمیل به نگاه مردم شدند وامروز برای فرهنگ مردم شاخ شده اند؟!
دوم : عجیب است که نهادهای مسئول ، قضایی و امنیتی با این حجم از پر رویی ، بی شخصیتی و بی هویتی این افراد معلوم الحال ، چرا برخوردی قاطع نمی کند؟!
این جماعت بی بند و بار اجتماعی در صدد عادی سازی رفتار های خارج از عرف و قانون خود هستند و بدون تردید آبشخورشان انسوی مرزها است که باید مورد توجه قرار بگیرد .

