مدیریت شهری هشدارنیوز ؛ برخی از بمب های ساعتی در تهران یاد می کنند و برخی هم مانند زاکانی شهردار تهران به مردم تهران می گوید به این سخنان گوش ندهید.
اما شورای شهری که آقای زاکانی را بازدن زیر منشور اولیه خود مبتنی بر انتخاب شهرداری از جنس مدیریت شهری انتخاب کرد- حالا اطلاعاتی منتشر نموده که حکایت از وجود بیش از 300 برج بیش از ده طبقه در تهران وجود دارد که هر ان ممکن است بحران جدی برای تهران به وجود آورد.
آسمان خراش های منطقه 22 ، پاساژ های بسیار قدیمی خیابان انقلاب یا آلومینیوم خیابان جمهوری ازاین دست بناهایی است که حادثه غم انگیز پلاسکو یا اتفاق اخیز مترو پل آبادان را در ذهن متبادر می کند .
سازمان آتش نشانی تهران پس از واقعه تلخ پلاسکو در سال 95 از شناسایی 129 ساختمان بحرانی و نزدیک به 3500 بنای خطرناک در تهران خبر داده است.
اما امانی عضو معترض شورای شهر تهران می گوید : فاجعه فرو ریختن متروپل در آبادان که پس از 6 سال از حادثه پلاسکو اتفاق افتاده است موجب تکان دادن همه ایران شد و غم واندوه ملت ایران را رقم زد.
امانی معتقد است این بحران ها ، ضمن هزینه حیثیتی و معنوی ، هزینه های جدی دیگری هم متوجه مدیریت شهری ، سازمان نظام مهندسی و دستگاه های اجرایی مستقر و مردم شهر خواهد داشت که باید هر چه سریعتر اقدام عاجلی صورت بگیرد.
امانی در ادامه خاطر نشان کرد : حادثه آبادان زنگ هشدار جدی به مدیریت شهری ، شورا و شهرداری تهران است که برابر گزارشات متعدد ، حد اقل 130 ساختمان پر خطر در تهران وجود دارد که بالقوه استعدا تبدیل شدن به متروپلی دیگر دارد و اخطار مشکلی را حل نمی کند و باید از این ساختمان ها ، برابر مقررات ایمنی ساختمانها رفع خطر شود . همه متولیان مدیریت شهری ، نظام مهندسی ، قوه قضائیه ، فراجا ، مالکین و نهادهای خیریه پای کار بیایند وروی این موضوع خطرناک همت نمایند.
امانی بااستناد به ماده 87 قانون برنامه سوم توسعه شهرداری تهران گفت : شهردارموظف است در راستای ارتقا ایمنی ساختمان های موجود شهر و کاهش نرخ حوادث ، اقدامات 7 گانه ای را انجام دهد که یکی از ان پایش مستمر ایمنی ساختمان های بلند مرتبه و ارائه برنامه عملیاتی تا پایان سال دوم برنامه بود که ما امروز در سال سوم هستیم و اقدامی نشده است.
امانی در جلسه شورای شهر از رئیس شورا در خواست نمود برای اطلاع مردم لیست 130 ساختمان پر خطر تهران را انتشار دهید تا مردم مطلع باشند.
مهدی بابایی مسئول کمیته ایمنی شورای شهر تهران هم در این رابطه گفته است : به 129ساختمان اخطار داده ایم و هفته ای سه مالک دعوت میشود و به آنها مهلتی معین برای ایمن سازی داده می شود و اگر اقدام نشود آب وبرق و .. آن ملک قطع و اگر ترتیبی داده نشود ساختمان پلمب میشود .
اما گویا زاکانی شهردار تهران در این موردبخصوص نظر دیگری دارد و معتقد است لیست منتشرشده ۱۲۹ ساختمان نا ایمن مرجعیت ندارد.
وی با اشاره به اقدامات شهرداری تهران در خصوص ساختمانهای نا ایمن گفت: در شهرداری تهران ستادی تشکیل شده که خروجی آن ستاد، بازبینی گودها و ساختمانهای شهر است و امکانی را فراهم میکند تا ما بتوانیم در جهت استحکام بناهای موجودی که خدمات ارائه میدهند و گودهای خطرناک گام برداریم.
شهردار تهران تصریح می کند: لیستهایی که منتشر میشوند جز التهاب در جامعه نتیجه دیگری ندارند، خواسته شهرداری از شهروندان این است که توجهی به این لیستها نداشته باشند.
زاکانی با بیان اینکه در مجموعه شهرداری موضوع ساختمانهای نا ایمن را دنبال میکنیم، ادامه داد : در همین راستا از سایر دستگاهها کمک خواستهایم و جلساتی با دادستانی برگزار شده است اما این این موضوعی نیست که در مدت کوتاه جمع آوری شود.

