به گزارش هشدارنیوز ؛ چندی است برخی رسانه های شبهه امنیتی در داخل همسو با رسانه های بر انداز و معاند ، همزمان با هم در حال انتشار متن های جعلی بر علیه مدیران جهادی و خدوم انقلابی هستند .
این رسانه ها در کنار کانال های زرد و خاکستری که آبشخور و مرکز اطاق فکر مشترکی در داخل و خارج از کشور دارند ، اخیرا با انتشار خبری جعلی ، سعی بر تخریب محمد باقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی داشتند که با عکس العمل رسانه های انقلابی ، همچنین تکذیب ان خبر از سوی نهادهای مربوطه روبرو شد.
بر اساس این گزارش ، درپی انتشار یک فیلم در کانال های تلگرامی ، مبنی بر سهام دار بودن رئیس مجلس در شرکت احیا صنایع خراسان و برخورداری از سود میلیاردی ،این شرکت در جوابیه خود عنوان نمود ، محمد باقر قالیباف در دوره ای وکیل و نماینده ایثارگران بوده و شبهه وارده به این شرکت و قالیباف کذب است.
در بیانیه این شرکت همچنین امده است که شرکت احیا صنایع خراسان یک شرکت ایثار گری با سرمایه گذاری بیش از یکصد هزار ایثارگر و خانواده محترم شهدا در سال 1375 تاسیس گردیده که در ان زمان با توجه به تعداد کثیر سهام داران و بر اساس مصوبات مجمع موسس به ازای هر هزار نفر سهامدار یک نفر وکیل معتمد از سوی مجمع موسس و سهامداران انتخاب گردیده تا بتواند به عنوان نماینده سهامداران در مجامع حضور پیدا نماید.
در ادامه این بیانیه آمده است:
دکتر محمد باقر قالیباف که از موسسین این شرکت بوده است و فقط دارای سهام مدیریتی که طبق قانون تجارت ملزم به سهام دار بودن می باشد از ابتدا کمتر از 1000 سهم در مالکیت ایشان بوده و تا کنون نیز سهم ایشان تغییری نکرده است .
ایشان هیج گونه منافع شخصی و مداخله ای در افزایش و کاهش قیمت سهم در هیج زمانی نداشته است .
در ادامه فعالیت تخریبی این رسانه ها از مکتوب گرفته تا مجازی که مرکز فرماندهی آنان در اطاق فکر متخصصین عملیات روانی جریان اصلاحات مانند تاجزاده ، حجاریان و ... می باشد ، تخریب چهره های دیگر انقلابی هم که اتفاقا دارای سابقه وکارنامه موفق در خدمت گزاری به مردم هستند در دستور کار قرار گرفته است .
این کانال ها و صفحات مجازی که متصل به افراد امنیتی و شبهه امنیتی اصلاحات هستند ، با انتشار جعلیات وخبر های عجیب و دروغ ، سعی بر ایجاد شکاف و اختلاف بین خواص جریان انقلابی نظیر دکتر محمد باقر قالیباف ، سردار سعید محمد ، آیت الله رئیسی و سعید جلیلی داشته و دارند که جریان رسانه های انقلابی و همچنین مردم با هوش ایران اسلامی با ید مراقب این تحرکات ضد منافع ملی باشند .

