امروز: دوشنبه, ۱۸ اسفند ۱۳۹۹ - 08 March 2021

آخرین اخبار

اخبار برگزیده

کد خبر: 397830
تاریخ انتشار: جمعه, ۰۳ بهمن ۱۳۹۹ ۰۶:۳۰
دسته: اجتماعی
پرینت
ایمیل

طرز تهیه آش شولی؛ طعمی متفاوت را امتحان کنید

وب‌سایت غذالند: آش شولی، یکی از انواع آش‌های محلی استان یزد می‌باشد. این آش خوشمزه و سنتی با ترکیب مواد اصلی آرد، چغندر و سبزی‌های معطر مخصوص آش تهیه و سرو شده که طعم و عطر خاص و خوشمزه‌ای را فراهم خواهد کرد. می‌توانید این آش محلی را برای وعده‌های شام تهیه و در این شب‌های سرد پاییزی آن را سرو کنید و از طعم و مزه متفاوت و خاص آن لذت ببرید.

چاشنی مخصوص آش شولی، سرکه می‌باشد، ولی می‌توانید با توجه به ذائقه غذایی خود از رب انار نیز استفاده کنید. شولی یزدی جزء غذا‌های محبوب سنتی در میان مردم یزد می‌باشد که بسیار ساده و راحت می‌توانید آن را در منزل تهیه و میل کنید.

آش شولی

مواد لازم

  • آرد: ۱۵۰ گرم
  • چغندر: ۲ عدد
  • پیاز متوسط: ۲ عدد
  • سبزی آشی (شوید، اسفناج، جعفری، تره و شنبلیه): ۵۰۰ گرم
  • عدس: به مقدار دلخواه
  • آب جوش: ۳ لیوان
  • روغن: به مقدار لازم
  • نعناع خشک: ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک و زردچوبه: به مقدار لازم

آش شولی

آش شولی

طرز تهیه

۱. چغندر را پوست کرده و به صورت نگینی خرد کنید.

۲. در یک قابلمه کمی آب پر کنید و بر روی حرارت ملایم بگذارید.

۳. چغندر‌های خرد شده را در قابلمه ریخته و صبر کنید تا نیم پز شوند.

۴. عدس و سبزی آشی خرد شده را به قابلمه اضافه و هم بزنید.

۵. پیاز‌ها را نگینی خرد کنید و در ماهی تابه با کمی روغن تفت دهید.

۶. نعناع آش را نیز آماده و کمی تفت دهید.

۷. سپس نصف پیاز داغ آماده را به مواد قابلمه اضافه و مخلوط کنید.

۸. آرد را با دو لیوان آب جوش در یک کاسه ریخته و خوب مخلوط کنید تا آرد کاملاً حل شود.

۹. سپس مخلوط آرد را کم کم به آش اضافه و هم بزنید.

۱۰. در آخر نیز ادویه‌ها را اضافه و بعد از ۲۰ دقیقه حرارت را خاموش کنید.

۱۱. برای تزیین آش نیز از پیاز و نعناع داغ استفاده کنید.

اگر تابه‌حال این آش را امتحان کرده‌اید، تجربیاتتان را با ما به اشتراک بگذارید.



+ 1
I_DONT_LIKE_IT - 1

منبع: https://www.bartarinha.ir/fa/news/1064140/طرز-تهیه-آش-شولی-طعمی-متفاوت-را-امتحان-کنید
بازدید:

تعداد نظرات: 0
منتشر نشده: 0

کد امنیتی
کد جدید