امروز: سه شنبه, ۰۴ آذر ۱۳۹۹ - 24 November 2020

آخرین اخبار

اخبار برگزیده

کد خبر: 395628
تاریخ انتشار: چهارشنبه, ۳۰ مهر ۱۳۹۹ ۲۰:۳۰
دسته: اجتماعی
پرینت
ایمیل

افطاری روز؛ خورشت کنگر

ایرنا زندگی: حالا که فصل کنگر آمده بهترین فرصت است که خورشتش را درست کنیم و از طعم آن لذت ببریم. این خورشت خوشمزه را می‌توانید برای افطار درست کنید و لذت ببرید.

طرز تهیه خورشت کنگر؛ طعمی متفاوت از گیاهی متفاوت

مواد لازم:

  • کنگر:۱ کیلوگرم
  • گوشت ماهیچه: نیم کیلو
  • پیاز داغ: ۲ تا ۳ قاشق
  • آبغوره: نصف پیمانه
  • رب گوجه: ۲ ق س
  • غوره: ½ پیمانه
  • زعفران و دارچین: به میزان لازم
  • نمک: به میزان لازم
  • زردچوبه: به میزان لازم
  • جعفری: ۱۰۰ گرم
  • نعناع: ۵۰ گرم

طرز تهیه خورشت کنگر؛ طعمی متفاوت از گیاهی متفاوت

طرز تهیه خورشت کنگر؛ طعمی متفاوت از گیاهی متفاوت

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. گوشت را به مقداری زردچوبه آغشته کنید و در روغن سرخ کنید؛ بعد از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد مقداری آب جوش داخل ظرف گوشت بریزید و بگذارید تا گوشت با حرارت ملایم بپزد.

۲. کنگر‌ها را هم در مقداری روغن سرخ کنید. بعد از نیم‌پز شدن گوشت، کنگر‌های سرخ شده و نعنا و جعفری را به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گوشت و کنگر کنار هم پخته شوند و در حین پخت فلفل و نمک را هم به آن‌ها اضافه کنید.

۳. رب گوجه فرنگی و آبغوره را هم به همراه غوره به خورشت اضافه کنید و در آخر پیاز داغ، دارچین و زعفران را داخل خورشت بریزید و بعد از اینکه خورشت جا افتاد آن را از روی حرارت بردارید و در کنار برنج سفید سرو کنید.



+ 0
I_DONT_LIKE_IT - 0

منبع: https://www.bartarinha.ir/fa/news/992299/افطاری-روز-خورشت-کنگر
بازدید:

تعداد نظرات: 0
منتشر نشده: 0

کد امنیتی
کد جدید