امروز: شنبه, ۳۱ شهریور ۱۳۹۷ - 22 September 2018

آخرین اخبار

اخبار برگزیده

کد خبر: 342505
تاریخ انتشار: دوشنبه, ۱۶ بهمن ۱۳۹۶ ۰۹:۳۰
دسته: اجتماعی
پرینت
ایمیل

تیریت، غذای سنتی ترکیه

به گزارش هشدارنیوز به نقل از ماهنامه سفره ایرانی - بیتا منوچهری: نان های باگت بیات شده را دور نیندازید و با آنها این غذای خوشمزه ترکیه ای را تهیه کنید.

میزان سرو: 2 الی 4 نفر

مواد لازم:


  • نان باگت (بیات): یک الی 3 عدد
  • آب قلم: 2 الی 3 قاشق سوپ خوری
  • گوشت چرخ کرده: 250 گرم
  • کره یا روغن: 3 قاشق سوپ خوری
  • رب گوجه فرنگی: یک قاشق سوپ خوری
  • ماست: 3 الی 4 قاشق سوپ خوری
  • سیر (ریز خرد شده): 2 حبه
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
  • زیره (پودر شده): به مقدار لازم
  • فلفل قرمز (پودر شده): به مقدار لازم

 

مواد لازم رویه:

 

  • کره (ذوب شده): یک قاشق سوپ خوری
  • برگ جعفری: 4 الی 5 عدد
  
تیریت (غذای سنتی ترکیه ای)

طرز تهیه:

1. ابتدا نان های باگت را به ابعاد کوچک برش دهید.

 

2. سپس آنها را 2 الی 3 بار در آب قلم فرو کنید تا خیس خورده و نرم شوند.

 

3. کره یا روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید. گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و تفت دهید تا برشته شود.

 

4. رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل سیاه، زیره و فلفل قرمز پودر شده را اضافه کرده و تفت دهید. هنگامی که رنگ رب تغییر کرد، ظرف را از روی حرارت بردارید.

 

5. مایه گوشت را با نان باگت ها سرو کنید و روی آن ها ماست بریزید و با برگ جعفری تزئین کنید.


+ 0
I_DONT_LIKE_IT - 0

منبع: http://www.bartarinha.ir/fa/news/670581/تیریت-غذای-سنتی-ترکیه
بازدید:

تعداد نظرات: 0
منتشر نشده: 0

کد امنیتی
کد جدید